Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αν δεν θυμάστε το ID εξετάσεων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Σύνδεσμο στο 2103830752 (τμήμα εξετάσεων)

 Οδηγίες ρύθμισης εξοπλισμού και πρόσβασης στα Webinars

Πως μπορώ να συμμετέχω?
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερωθείτε για τα προσεχή σεμινάρια και να κάνετε την εγγραφή σας στην παραπάνω φόρμα ή τηλεφωνικά να δηλώσετε συμμετοχή στο 801-2227777, 210-3830752
Πριν το webinar
1. Παρακαλούμε συνδεθείτε αν είναι εφικτό με καλώδιο Ethernet στο laptop ή desktop σας και συνδέστε τα ακουστικά με μικρόφωνο ώστε να εξασφαλίσετε ότι έχετε αμεσότητα και ακρίβεια στον ήχο αλλά και στην ποιότητα σύνδεσης. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση σας στο internet είναι ενεργή και ότι έχετε συνδέσει με επιτυχία την συσκευή σας (Γενικά συνίσταται η ενσύρματη σύνδεση, με καλώδιο, έναντι της ασύρματης σύνδεσης, με κινητό τηλέφωνο ή tablet).
2. Για καλύτερη εμπειρία χρήσης, συνδεθείτε μέσω ενός browser (κατά προτίμηση, Chrome ή Firefox).
3. Για να συνδεθείτε στην ψηφιακή αίθουσα και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο θα πρέπει να πατήσετε το σύνδεσμο (Link) που θα σας έχει σταλεί στο e-mail.
4. Θα σας ζητηθεί να δώσετε τα στοιχεία πρόσβασης (Username, Password) που σας έχουμε αποστείλει στο email. Πατήστε «ΟΚ» και το σύστημα θα σας βάλει στην ψηφιακή αίθουσα.
5. Τέλος, για λόγους έγκαιρης έναρξης και αποφυγής προβλημάτων, κρίνεται σκόπιμο να εισέλθετε στην ψηφιακή αίθουσα τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη του webinar.
Kατά τη διεξαγωγή του webinar
1. Κατά την παρακολούθηση του σεμιναρίου έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τους ομιλητές και να τους ακούτε. Για την εύρυθμη όμως παρακολούθηση και διεξαγωγή του webinar τα μικρόφωνα και η κάμερα σας θα είναι ανενεργά.
(Αν χρειαστεί στο τέλος του σεμιναρίου μπορείτε να ζητήσετε στο chat να ανοίξουν επιμέρους μικρόφωνα.)
2. Μέσω υπηρεσίας chat, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους ομιλητές καθώς και να διατυπώνετε τις ερωτήσεις σας.

Σημαντική διευκρίνηση! Σας επισημαίνουμε πως οι ερωτήσεις θα συλλέγονται κατά την διάρκεια του σεμιναρίου και θα απαντώνται στο τέλος.