fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΑνακοίνωση Διδάκτρων στην Γεν. Γραμματεία Εμπορίου

    Ανακοίνωση Διδάκτρων στην Γεν. Γραμματεία Εμπορίου

    Η Γεν. Γραμματεία Εμπορίου, κατ εφαρμογή της από το 2010 Αγορανομικής Διάταξης Νο 4/2010, ζητά και εφέτος από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών να καταθέσουν σε ηλεκτρονική μορφή τα δίδακτρα που θα ισχύσουν για την επόμενη χρονιά 2015-16.

    Η προθεσμία είναι αυστηρά έως την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και το πρόστιμο που επιβάλλεται σε περίπτωση μη υποβολής είναι 2.000, το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής. (Φ.Ε.Κ. 2044/Β/2013).

    Σας υπενθυμίζουμε ότι στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου www.gge.gov.gr έχετε τη δυνατότητα να «κατεβάσετε» τη φόρμα συμπλήρωσης των διδάκτρων σας, (μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον ιστότοπο του Συνδέσμου www.europalso.gr για αναλυτικότερες οδηγίες), και στη συνέχεια να την αποστείλετε στο email: [email protected] προκειμένου αυτά να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα «Παρατηρητήρια Διδάκτρων» της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποθηκεύετε ή να εκτυπώνετε το αποδεικτικό της επιτυχημένης αποστολής του email σας, για να είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε έλεγχο.

    Επισημαίνουμε ότι, όσα Μέλη δεν είναι εξοικειωμένα με τις νέες τεχνολογίες, μπορούν να εξυπηρετηθούν και μέσω των γραφείων του Συνδέσμου.

    Πατήστε εδώ για αναλυτικές οδηγίες υποβολής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων