fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΕφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία Γονέων

    Εφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία Γονέων

    Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Europalso συνεργάζονται με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α Κυριακού» για υλοποίηση της δράσης «Εφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία Γονέων».

     

    Αφίσα της Δράσης

     

    Η δράση αφορά σε συναντήσεις που πραγματοποιούνται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων έγκριτοι και έμπειροι επιστήμονες αναλαμβάνουν να ενημερώσουν πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, πρόληψης κινδύνων, διατροφής, οικογενειακών σχέσεων που αφορούν στους εφήβους.

     

    Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/11/2015 και οι επιμορφώσεις θα ολοκληρωθούν  στις 27 Ιουλίου 2016.

     

    Το γενικό συντονισμό της όλη δράσης έχει η κα ’ρτεμις Τσίτσικα, η οποία είναι επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής Παν/μίου Αθηνών και επιστημονική υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α Κυριακού».

     

    Από την εκπομπή «Με αγάπη» του ΑΝΤ1, video από την πρώτη εισαγωγική συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων με θέμα «Η συναρπαστική περίοδος της εφηβείας (ορισμός, ηλικιακά όρια, δείκτες ποιότητας ζωής, κοινωνική πραγματικότητα κλπ)».

     

    Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Γ.Παπαβαρσάμης και η Εκπαιδευτικός, Εκπαιδεύτρια Καθηγητών και Σύμβουλος Europalso ειδικευμένη σε θέματα Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο Σ.Φλωρά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων