fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςEuropalso Advisory Offices (A.O.)

    Europalso Advisory Offices (A.O.)

    Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    O Πρόεδρος, Γεώργιος Ζηκόπουλος  και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούν να αξιοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησής σας τους έγκριτους συμβούλους του Συνδέσμου μας Europalso Advisory Offices (E.A.O.) Τομείς Συμβουλευτικής: 

    • Insurances and Retirement A.O., Ασφαλιστικά, Συνταξιοδοτικά,
    • Tax A.O., Φοροτεχνικά, Νομικά
    • Legal A.O, Νομικά – Εργασιακά
    • NonPerforming Loans A.O. (NPL), Εμπορικά, Τραπεζικά (κόκκινα δάνεια)
    • EOPPEP Helpline Office, Αδειοδοτήσεις Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
    • A. Εμπορικά, Τραπεζικά θέματα (κόκκινα δάνεια)

    Η νέα Συμβουλευτική Υπηρεσία του Συνδέσμου μας προς τα Μέλη και τα συνεργαζόμενα Κέντρα Ξ. Γ. αφορά σε θέματα Εμπορικά και Τραπεζικά σε συνεργασία με την ειδικευμένη νομικό μας, κα Ευαγγελία Αμπάζη.

    Η κα Αμπάζη έχει εξειδίκευση σε νομικά ζητήματα που άπτονται των συμβάσεων πιστωτικών καρτών, καταναλωτικών δανείων, επιχειρηματικής και στεγαστικής πίστης, τραπεζικές συμβάσεις, τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα, ρύθμιση οφειλών προς Τράπεζες, ομολογιακά δάνεια και αναγκαστική εκτέλεση.

    Η νέα υπηρεσία παρέχεται στα ενδιαφερόμενα Μέλη από τη Σύμβουλο με προσωπικά ραντεβού τα οποία είναι απαραίτητο να καθορίζονται με τηλεφωνική επικοινωνία στη γραμματεία του Συνδέσμου μας, τηλ. 2103830752.

    Για την ερχόμενη εβδομάδα, η κα Αμπάζη θα βρίσκεται στα γραφεία του Συνδέσμου μας Παρασκευή, 23/9, ώρες 11.00 – 14.00.

     

    B. Ασφαλιστικά, Συνταξιοδοτικά θέματα

    Σας υπενθυμίζουμε τη Συμβουλευτική Υπηρεσία του Συνδέσμου μας προς τα Μέλη και τα συνεργαζόμενα Κέντρα Ξ. Γ. που αφορά Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά θέματα σε συνεργασία με τον Σύμβουλο, κο Μπούρλο Δημήτριο.

    Όσοι έχετε σχετικό ερώτημα, μπορείτε να το υποβάλλετε, γραπτώς, στη γραμματεία του Συνδέσμου, με φαξ στο 2117600080-81-82, ή με e-mail στο [email protected]. Το ερώτημα σας προωθείται στον Σύμβουλο Europalso, κο Μπούρλο Δημήτριο και η εμπεριστατωμένη του απάντηση σας αποστέλλεται άμεσα στο e-mail σας.

     

     

    Επικεφαλής του Europalso Advisory Offices (E.A.O.) είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας, κος Γεώργιος Ζηκόπουλος και αρμόδιος εκ μέρους του διοικητικού προσωπικού, είναι ο υποδιευθυντής του Συνδέσμου μας, κος Βασίλης Παπαδημητρίου.

    Επικοινωνείτε, τηλεφωνικά  2103830752, ή με e-mail: [email protected], ή με φαξ: 2117600080-2.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων