fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςEUROPALSO: Μεγάλη Πανελλαδική Καμπάνια - Παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - Διαδίκτυο

    EUROPALSO: Μεγάλη Πανελλαδική Καμπάνια – Παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – Διαδίκτυο

    Συνεχίζεται εντατικά και για όλο το έτος η Μεγάλη Πανελλαδική Καμπάνια Europalso. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες επικοινωνίας, εντείνουμε τις στοχευμένες ενέργειες προβολής εξασφαλίζοντας ευρύτερη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και στο διαδίκτυο.

    Με στόχο να διαφημιστούν όσο γίνεται καλύτερα και όσο το δυνατόν περισσότερο, στο κοινό, το έργο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και οι Εξετάσεις, προχωρήσαμε στις εξής καινοτομίες:

    Α. Δημιουργία τριών λογαριασμών (προφίλ) Facebook

    Πλέον ο Σύνδεσμός μας διαθέτει τρία κανάλια δικτύωσης στο Facebook:

    • το Europalso Society ΚΞΓ για ιδιοκτήτες στο οποίο κοινοποιούνται άρθρα και ανακοινώσεις για κλαδικά θέματα με σκοπό την άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών,
    • το Europalso για γονείς στο οποίο αναρτώνται άρθρα (editorial), διαφημιστικά σποτ και προωθητικές δράσεις για την αξία της συνεργατικής μάθησης και κατά των μαθημάτων στο σπίτι. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός αφορά γονείς και κηδεμόνες, και εμπλουτίζεται συνεχώς με παιδαγωγικά νέα,
    • ειδική σελίδα ESB που περιέχει όλες τις νεώτερες εξελίξεις για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας English Speaking Board.

    Για να πολλαπλασιαστεί η νέα διαδικτυακή δυναμική, προτείνουμε να κάνετε ‘like’ σε όλες τις σελίδες του Συνδέσμου καθώς και στις σχετικές αναρτήσεις (post), όπως και ‘shares’ και ‘σχολιασμούς’.

    Με ενέργειες όπως οι παραπάνω εξασφαλίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή διάχυση της πληροφορίας στο κοινό, καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγνωρίζουν το βαθμό αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών και αντίστοιχα προωθούν εντονότερα τις εκάστοτε σελίδες που έχουν τα περισσότερα posts, shares κ.α.

    Κατ’ επέκταση πετυχαίνουμε μεγαλύτερη προβολή για το ΚΞΓ μας, καθώς, κοινοποιώντας το περιεχόμενο από τις σελίδες του Europalso, τροφοδοτούμε με ενημερωμένο υλικό και τη δική μας ηλεκτρονική σελίδα.

    Β. Αναβάθμιση καναλιού στο YouTube

    Παράλληλα, ενισχύουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης του οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) που προβάλλεται στο κανάλι μας στο YouTube.

    Η μεγάλη διαφημιστική καμπάνια Europalsoσυμπεριλαμβανομένης και της ενεργής παρουσία μας στα social media, γίνεται στα πλαίσια των ενεργειών του Προέδρου και του Δ.Σ.
    να διαφημιστούν όσο γίνεται καλύτερα και όσο το δυνατόν περισσότερο,
    στο κοινό, το έργο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και οι Εξετάσεις

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων