fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Εκπαίδευσης - ΕιδήσειςΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ

    ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ

    Αγαπητοί Συνάδελφοι,

     

    Ο Σύνδεσμος αποδέχτηκε την πρόσκληση που του έκανε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, για συμμετοχή σε σύνολο δράσεων στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014.

    Το γεγονός, πιστεύουμε, θα αποτελέσει μια πολύ καλή αφορμή για προβολή των Κέντρων μας και, επιπρόσθετα, μια ευκαιρία για ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στην αναγκαιότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

    Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών που συμμετέχουν στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, παρέχουν δωρεάν, σε όποιον ενδιαφέρεται, μία ωριαία διδασκαλία σε εκμάθηση ξένης γλώσσας.

    Στα συμμετέχοντα Κέντρα διατίθεται αφίσα και δημιουργικό φυλλαδίου, τα οποία εξηγούν τη σημασία της εκμάθησης ξένων γλωσσών. Στα έντυπα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του λογότυπου και των στοιχείων του ΚΞΓ.

    Όλα τα συμμετέχοντα ΚΞΓ έχουν ήδη αναρτηθεί (ανά Τ.Κ. και περιοχή), στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Συνδέσμου, www.europalso.gr,  πάνω από την αφίσα του Εορτασμού. Η λίστα ανανεώνεται, συνεχώς, και εμπλουτίζεται με τις νέες συμμετοχές ΚΞΓ.

    Επίσης, στο περιοδικό του φετινού (29ου) Συνεδρίου μας  καθώς και στο 9ο τεύχος του περιοδικού Parents, υπάρχει σχετικό αφιέρωμα του Εορτασμού, με υπόδειξη μάλιστα προς τους ενδιαφερομένους (γονείς και μαθητές), ότι θα μπορούν να βρουν τα συμμετέχοντα ΚΞΓ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Συνδέσμου, στα οποία και θα μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

    Αναλυτικότερη περιγραφή των επιπλέον δράσεων θα ακολουθήσει σύντομα με νεώτερη ενημέρωση σας.

    Για Δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αφίσας και δημιουργικού τρίπτυχου, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνδέσμου, Γραφείο Εκπαίδευσης, υπεύθυνη κα Μπάκιτα Γεωργία, τηλ.: 210-3830752 (εσωτ. 4), είτε μέσω email στο [email protected], είτε μέσω φαξ στο 2117600080.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων