fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Εκπαίδευσης - ΕιδήσειςΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2014 ΛΑΕΚ 1-25 ΤΟΥ ΟΑΕΔ

    ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2014 ΛΑΕΚ 1-25 ΤΟΥ ΟΑΕΔ

    Επιδοτούμενα Σεμινάρια ΛΑΕΚ  ΟΑΕΔ

    Ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει και εφέτος επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ. Τα περσινά προγράμματα μόλις ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με θεματολογία ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ΚΞΓ.

    Σας υπενθυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχει το προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών (καθηγητές και γραμματείς) που συμπεριλαμβάνονται στις καταστάσεις ΙΚΑ του κέντρου. Τα άτομα του προσωπικού που θα συμμετέχουν θα επιδοτηθούν και θα παρακολουθήσουν σεμινάρια 40 ωρών.

    Για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα τα μέλη θα πρέπει να αποστείλουν ή να προσκομίσουν άμεσα, την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, συμπληρωμένη με τα στοιχεία του Ιδιοκτήτη, υπογεγραμμένη, και σφραγισμένη, έως την Παρασκευή, 25 Μαΐου.

     

    ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΑΕΚ σεμινάρια διοργανώνονται από διάφορους φορείς. Πιθανόν να σας καλούν, άσχετα άτομα και να σας ζητούν δικαιολογητικά, με επιμονή χωρίς να σας διευκρινίζουν ότι δεν συνεργάζονται με τον Σύνδεσμό μας. Παρακαλούμε να ενημερώνετε τον Σύνδεσμό μας για τέτοιου είδους κινήσεις και να επιβεβαιώνετε ότι καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας στην Γραμματεία του Συνδέσμου.

    Επισημαίνουμε ότι:

    • τα σεμινάρια ΛΑΕΚ που διεξάγονται από το Σύνδεσμό μας είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών
    • τα τμήματα των εκπαιδευομένων αποτελούνται αμιγώς από καθηγητές και γραμματείς που απασχολούνται στα Κέντρα μας
    • η θεματολογία και οι εκπαιδευτές ανανεώνονται συνεχώς, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα

     

    Επιβεβαίωση παραλαβής δικαιολογητικών  στη Γραμματεία του Συνδέσμου, Γραφείο Εκπαίδευσης, (υπεύθυνη: Μπάκιτα Γεωργία, τηλ. 210-3830752, εσωτ. 4).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων