fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Εκπαίδευσης - ΕιδήσειςΠράσινη Καινοτόμος Απασχόληση - Σχόλια Καταρτιζομένων

    Πράσινη Καινοτόμος Απασχόληση – Σχόλια Καταρτιζομένων

    Είπαν για εμάς:
    Κλάδος Κατασκευών: Ραμοπούλου Στυλιανή

    Οι εισηγητές πολύ καλά καταρτισμένοι και με γνώση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Καλή χρήση του εκπαιδευτικού υλικού. Ευελιξία στον αυτοσχεδιασμό του προγράμματος, ανάλογα με τη σύσταση του τμήματος. Η οργάνωση του τμήματος και η εξασφάλιση απαραίτητης προαπαιτούμενης γνώσης των συμμετεχόντων για τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι απαραίτητη.”

    ΕστίασηΕμπόριο: Παπούλια Κωνσταντίνα

    Το σεμινάριο είναι πολύ καλό και οι καθηγητές τα εξηγούν πάρα πολύ καλά και τα αναλύουν. Αυτά τα σεμινάρια θα μας μάθουν στα αγγλικά για τα εστιατόρια και θα μας βοηθήσουν στην ζωή μας. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τα μαθαίνετε.”

    ΕστίασηΕμπόριο: Ρουχωτάς Μάνος

    Το σεμινάριο είναι πολύ καλό. Τα φυλλάδια που μοιράζονται είναι αρκετά χρήσιμα και σε συνδυασμό με το ακουστικό μέρος, δένουν ωραία. Συγχρόνως τα βίντεο που προβάλλονται μας δίνουν μια άλλη οπτική γωνία της διδασκαλίας.”

    Kλάδος Τροφίμων-Ποτών: Ψωμαδέλλη Έλλη

    Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα σεμινάρια Αγγλικών. Οι καθηγητές είναι ευγενικοί με μεγάλη υπομονή.

    Kλάδος Τροφίμων-Ποτών: Γιαννακοπούλου Αλεξάνδρα

    Τα σεμινάρια είναι καλά. Οι συνεργάτες-εισηγητές είναι εξαίρετοι. Με υπομονή, διάθεση για να μας βοηθήσουν. Επίσης εξαιρετικοί ως καθηγητές Αγγλικών

    Kλάδος Τροφίμων-Ποτών: Μελέτης Δημήτρης

    Πολύ καλή προσπάθεια. Ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία που βασίζεται κατά την άποψή μου στο γεγονός της ύπαρξης πολλών εισηγητών-καθηγητών! Ξαναθυμάμαι τα Αγγλικά και αυτό μου αρέσει πολύ.

    Kλάδος Τροφίμων-Ποτών: Σουλιώτη Αλεξάνδρα

    Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το σεμινάριο των Αγγλικών. Οι δάσκαλοι είναι πολύ ευγενικοί και υπομονετικοί.

    ΕστίασηΕμπόριο: Αιμιλία Γεωργοπούλου

    Θεωρώ το σεμινάριο μια καταπληκτική εμπειρία όσον αφορά την αγγλική γλώσσα, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά, να μάθουμε καινούρια, προσαρμοσμένα πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου. Οι καθηγητές όλοι είναι καταπληκτικοί και φοβεροί, όχι μόνο ως προς τις γνώσεις αλλλά και τον χαρακτήρα τους, την καλή τους διάθεση να βοηθήσουν όσο μπορούν αλλά κυρίως την υπομονετικότητα τους. Χάρη στους καθηγητές το μάθημα δεν είναι στείρα γνώση, αλλά γίνεται διασκέδαση που καταλήγει τελικά στην γνώση.

    Kλάδος Κατασκευών: Ραμοπούλου Στυλιανή

    Οι εισηγητές πολύ καλά καταρτισμένοι και με γνώση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Καλή χρήση του εκπαιδευτικού υλικού. Ευελιξία στον αυτοσχεδιασμό του προγράμματος, ανάλογα με τη σύσταση του τμήματος. Η οργάνωση του τμήματος και η εξασφάλιση απαραίτητης προαπαιτούμενης γνώσης των συμμετεχόντων για τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι απαραίτητη.

    Εστίαση- Εμπόριο: Παπούλια Κωνσταντίνα

    Το σεμινάριο είναι πολύ καλό και οι καθηγητές τα εξηγούν πάρα πολύ καλά και τα αναλύουν. Αυτά τα σεμινάρια θα μας μάθουν στα αγγλικά για τα εστιατόρια και θα μας βοηθήσουν στην ζωή μας. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τα μαθαίνετε.”

    Εστίαση-Εμπόριο: Ρουχωτάς Μάνος

    Το σεμινάριο είναι πολύ καλό. Τα φυλλάδια που μοιράζονται είναι αρκετά χρήσιμα και σε συνδυασμό με το ακουστικό μέρος, δένουν ωραία. Συγχρόνως τα βίντεο που προβάλλονται μας δίνουν μια άλλη οπτική γωνία της διδασκαλίας.

    Εστίαση-Εμπόριο: Αιμιλία Γεωργοπούλου

    Θεωρώ το σεμινάριο μια καταπληκτική εμπειρία όσον αφορά την αγγλική γλώσσα, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τα παλιά, να μάθουμε καινούρια, προσαρμοσμένα πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου. Οι καθηγητές όλοι είναι καταπληκτικοί και φοβεροί, όχι μόνο ως προς τις γνώσεις αλλά και τον χαρακτήρα τους, την καλή τους διάθεση να βοηθήσουν όσο μπορούν αλλά κυρίως την υπομονετικότητα τους. Χάρη στους καθηγητές το μάθημα δεν είναι στείρα γνώση, αλλά γίνεται διασκέδαση που καταλήγει τελικά στην γνώση.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων