fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Εκπαίδευσης - ΕιδήσειςΒράβευση ΕUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Europalso.

    Βράβευση ΕUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Europalso.

    Με Βραβείο τιμήθηκε το EUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ παιδιατρικής κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Το EUROPALSO βραβεύτηκε για την κατασκευή και διαχείριση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-Europalso, ένα πρωτοποριακό εργαλείο το οποίο πρόσθετα στις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, παρέχει και τη δυνατότητα επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης για παιδιά και εφήβους.

    Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που έγινε με αφορμή την ημερίδα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προγράμματος ΑΡΙΑΔΝΗ, την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν, o κος Γιώργος Παπαβαρσάμης, Γενικός Γραμματέας Europalso, η κα Καίτη Γεωργουλέα, μέλος ΔΣ Europalso και η κα Στέλλα Φλωρά, Σύμβουλος Διαδικτύου Europalso.

    Κεντρικό θέμα της φετινής ημερίδας του προγράμματος «ΑΡΙΑΔΝΗ» ήταν: «ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά και τους εφήβους» και η εισήγηση των κ.κ. Παπαβαρσάμη, Γεωργουλέα, Φλωρά έφερε ως τίτλο: «e-Europalso ηλεκτρονική πλατφόρμα: ένας ψηφιακός σύμβουλος για κάθε σπίτι».

    Βράβευση ΕUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Europalso.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων