fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Μελών - ΕιδήσειςΕγκύκλιος 5/3/21: Εξετάσεις Χειμερινής & Θερινής Περιόδου – Απαλλαγή ΚΞΓ από Δημοτικά...

    Εγκύκλιος 5/3/21: Εξετάσεις Χειμερινής & Θερινής Περιόδου – Απαλλαγή ΚΞΓ από Δημοτικά Τέλη – Φορολογικές Υποχρεώσεις Μαρτίου

    Αθήνα, 5 Μαρτίου 2021

    Προς: Συναδέλφους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών

    Θέμα 1ον        IEC – International Examination Centre

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    O Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας καλούν να αξιοποιήσετε τα μοναδικά οφέλη και τις πολυάριθμες παροχές που εξασφαλίζει η συμμετοχή σας στις εξετάσεις του Συνδέσμου μας:

    ESB – Europalso – Cambridge – IELTS

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    210 3830752, [email protected]

    Για τις εγγραφές στις εξετάσεις ESB, δεν απαιτούνται τα email των υποψηφίων

    Εξετάσεις ESB Χειμερινής Περιόδου

    Οι εξετάσεις ESB θα διεξαχθούν διαδικτυακά – online το Σάββατο 20/3 Β1, C2 και την Κυριακή, 21/3 C1, B2. Οι συμμετέχοντες συνάδελφοι μας έχουν ήδη λάβει σχετικές οδηγίες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το γραφείο εξετάσεων του Συνδέσμου μας: 210 3830752 (εσωτ. 1).

    Εξετάσεις CAMBRIDGE Χειμερινής Περιόδου

    Οι εξετάσεις Cambridge όλων των επιπέδων μεταφέρονται για τη θερινή περίοδο 2021 και οι υποψήφιοι δηλώνονται αυτόματα, χωρίς περαιτέρω ενέργειες από εσάς.

    Ημερομηνίες – Προθεσμίες – Εξέταστρα Θερινής Περιόδου

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ                                              

    Θέμα 2ον          Απαλλαγή ΚΞΓ από Δημοτικά Τέλη

    Συνάδελφοι, σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσής μας, και μετά από ενέργειες του Προέδρου μας, κ. Γ. Ζηκόπουλου, υπενθυμίζουμε ότι ισχύει για τα Κ.Ξ.Γ απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη. Επικοινωνήστε άμεσα με τους δήμους σας.

    Για το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη-Πανοράματος, η αίτηση υποβάλλεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου https://mycityservices.pilea-hortiatis.gr/ στο αντίστοιχο τμήμα εσόδων των διοικητικών ορίων που υπάγεται το ΚΞΓ σας.

    Για το Δήμο Λαρισαίων, η αίτηση για την περίοδο του α’ lockdown (Μαρτίου-Μαΐου 2020), υποβάλλεται στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου (πατήστε εδώ) που είναι διαθέσιμη καθημερινά από 07:00 (πρωί) έως (23:00) βράδυ. Για την περίοδο του β’ lockdown (από Νοέμβριο 2020) αναμένεται η έκδοση σχετικής απόφασης για την οποία θα σας ενημερώσουμε.

    Για το Δήμο Ιλίου, η αίτηση υποβάλλεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου https://eservices.ilion.gr/ έως και 31/5/2021.

    Για το Δήμο Μεγάρων, η αίτηση υποβάλλεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου «IntelligentCity»: https://megara.intelligentcity.gr/icityops/icity_login/signin.php

    Για το Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη όπως και για τους υπόλοιπους δήμους της Επικράτειας, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) έχει ενεργοποιήσει τον ηλεκτρονικό κόμβο https://dt.govapp.gr προκειμένου όσες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από τα έκτακτα μέτρα για τον Κορωνοϊό να μπορούν να υποβάλλουν αίτηση απαλλαγής δημοτικών τελών.

    Ενημερώστε μας για δικές μας περαιτέρω ενέργειες και πιέσεις σε δήμους που δεν ανταποκρίνονται στην απαλλαγή δημοτικών τελών.

    Θέμα 3ον:         Tax Advisory Office, Φορολογικά – Λογιστικά

    1)Υποβολή ετήσιας κανονικής άδειας στο Π/Σ

    Με την υπ’ αριθμ. 8460/Δ1.2667/24.2.2021 απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, η ηλεκτρονική υποβολή του εντύπου Ε11 (γνωστοποίηση στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας) στο Π.Σ. Εργάνη παρατείνεται έως 31.7.2021.

    2)Απαλλαγή ΚΞΓ από ενοίκιο Μαρτίου

    Απαλλάσσονται τα ΚΞΓ και από το ενοίκιο Μαρτίου βάσει τροποποίησης της παρ. 10 του αρ. 2 της ΠΝΠ 20/3/2020.

    3)Αναστολές Συμβάσεων Εργασίας

    Για την υποβολή δηλώσεων αναστολών Μαρτίου, (πατήστε εδώ)

    4)Επιστρεπτέα προκαταβολή 6 – Όροι & Προϋποθέσεις (πατήστε εδώ)

    5)Φορολογικές Υποχρεώσεις Μαρτίου 2021 (πατήστε εδώ)

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
    Γεώργιος Ζηκόπουλος Έφη Θεοχάρη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων