fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

     

    Μία εκ των δράσεων του νεοσύστατου «Club Μέριμνας και Αγάπης», η οποία μάλιστα αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό μελών μας, είναι και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

    Συγκεκριμένα, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αιγάλεω, η ανταπόκριση από τους ιδιοκτήτες ΚΞΓ που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων ήταν ικανοποιητική με αποτέλεσμα να προσφερθούν αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες του εν λόγω Δήμου.

    Με αφορμή τη μεγάλη αυτή κινητοποίηση των μελών μας, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, κος Καρδάρας Χρήστος, και η Αντιδήμαρχος, κα Διώνη Σιγάλα απηύθυναν πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες για συνάντηση στους χώρους του δημαρχείου για μια πιο προσωπική επαφή και γνωριμία.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19/11/2013, όπου ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους παρευρισκόμενους για την κοινωνική τους ευαισθησία, καθώς και να ακούσουν τις απόψεις και τα θέματα των μελών  δημοτών τους, τα οποία και υποσχέθηκαν να εξετάσουν με προσοχή.

    Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης έχουν προσφέρει τα εξής ΚΞΓ:

    Αγγελόπουλος Βασίλειος, Μέλος Δ.Σ., Αδαμόπουλος Ηλίας, Αλεξοπούλου Παρασκευή,  Βασάλος Ιωάννης (Μπαλλή Βαρβάρα),  Γαρμπή Αναστασία,  Καρατζά Μαριγιάννα, Κανακάρη Συντέλη Ευαγγελία, Κοφινά Μπακόλα Έννη, Καλαποτλή Ελένη, Καλαμπότζη Ε. Σιγάλα Δ., Καλογεροπούλου Σταυρούλα, Μαγγούση Μαρία , Μπογόρδου Ελευθερία, Πετροπούλου Ελένη.

    Ευχαριστούμε όλους για την ενεργοποίηση και τον ζήλο που επέδειξαν και υπενθυμίζουμε ότι, σε συνεργασία με τους δήμους, η εκστρατεία «Κοινωνικό Παντοπωλείο» συνεχίζεται.

     

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων