fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΜεγάλη Ενημερωτική Συγκέντρωση - Υποδοχή του Νέου Έτους, 10/1/16

    Μεγάλη Ενημερωτική Συγκέντρωση – Υποδοχή του Νέου Έτους, 10/1/16

    Την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε μεγάλη ενημερωτική συγκέντρωση των ΚΞΓ Europalso, στα πλαίσια του Πολυσυνεδρίου «Money Show», στην αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου Athens Hilton. Η συγκέντρωση είχε ως βασικό σκοπό τη συνοπτική παρουσίαση των νέων υπηρεσιών, παροχών και εγχειρημάτων του Συνδέσμου μας. Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε τα 500 Μέλη ανάμεσα στα οποία ήταν και αρκετοί ιδιοκτήτες Κ.Ξ.Γ. από την περιφέρεια.

    Κεντρικοί άξονες της ενημέρωσης ήταν:

    • Οι βελτιώσεις επί των test των εξετάσεων πιστοποίησης ESB, οι οποίες θα εφαρμοστούν από την αμέσως επόμενη εξεταστική (Μαΐου 2016)
    • Ο νέος θεσμός για δωρεάν επανεξέταση αποτυχόντων υποψηφίων που ισχύει από τον Μάιο 2015.
    • Το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις που παρέχεται σε μαθητές νομίμως λειτουργούντων Κέντρων Ξένων Γλωσσών και νομίμως ασκούντων το επάγγελμα καθηγητών ξένων γλωσσών.
    • Οι εξετάσεις Cambridge και η επικείμενη συνεργασία μας για τη διοργάνωσή τους σε όλη την Ελλάδα.
    • Η εξέλιξη και μετεξέλιξη του Συνδέσμου και η περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών που θα προσφέρει σε ιδιοκτήτες ΚΞΓ τόσο της Αττικής, όσο και της Περιφέρειας.
    • Η ίδρυση αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας και τα οφέλη που προκύπτουν για τα Μέλη του.
    • Το περιεχόμενο και οι δυνατότητες της πλατφόρμας eLearning, έργο που βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης στα πλαίσια του προγράμματος COINs (Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας) και για το οποίο ο Σύνδεσμός μας επιδοτήθηκε από το Ε.Ε.Α.
    • Οι νέες εκδόσεις βιβλίων Europalso Society for Quality Testing σε συνδυασμό με την ενισχυμένη προώθηση και διαφήμιση του εν λόγω brand name.
    • Η τηλεοπτική διαφήμιση Φεβρουαρίου-Μαρτίου (2016) για τις εξετάσεις EUROPALSO και η σύνδεσή της με το Europalso Society και την αξία της Συνεργατικής Μάθησης.
    • Οι νέες συνεργασίες που έχουν προκύψει κατά το τελευταίο διάστημα.
    • Οι διαπραγματεύσεις που διεξάγονται με εκπροσώπους όλων των τραπεζών για επίτευξη όσο το δυνατόν ευνοϊκότερων όρων για τοποθέτηση συσκευών POS στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.
    • Η διοργάνωση διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου καινοτομίας και τεχνολογίας.

     

    Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας, κος Γεώργιος Ζηκόπουλος, είχε το συντονισμό και έκανε την βασική παρουσίαση και εισήγηση της εκδήλωσης. Ομιλίες  χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Γεώργιος Καββαθάς, πρόεδρος Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.), Αθανάσιος Παπαλυμπέρης, φοροτεχνικός σύμβουλος, Στρατής Σημαντήρης, νομικός σύμβουλος, Αγνή Μαριακάκη, ψυχολόγος-ερευνήτρια, Χρύσα Θέμελη, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Lancaster, Αγγελική Παππά, ειδική παιδαγωγός  dyslexia και υποψήφια για το “Νόμπελ Παιδείας”.

     

    Την πλατφόρμα eLearning του Συνδέσμου μας παρουσίασαν οι κ.κ. Χαλδαιόπουλος Χρήστος, αναπληρωτής project manager, Αράπογλου Ιωάννης, γεν. διευθυντής WIDE Services.

    Τέλος, η Ομάδα Έργου του προγράμματος COINs ενημέρωσε για την πορεία των Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας. Ιδιαίτερη αναφορά, με επαίνους για την πρωτοβουλία προς τον πρόεδρο, κ. Ζηκόπουλο, έγινε στις προοπτικές που ανοίγει ο σχηματισμός Cluster από το Σύνδεσμό μας με την επωνυμία: «Ένωση Κέντρων Ξένων Γλωσσών – Europalso». Στο συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Σύρος Κοσκοβόλης, υπεύθυνος έργου, Λάμπρος Πυργιώτης, Facilitator και Δρ. περιφερειολόγος  οικονομολόγος. Παρευρέθηκαν, επίσης, οι κ.κ. Ευαγγελία Δαρατσανού, υπεύθυνη παρακολούθησης φυσικού αντικειμένου, Βάϊος Κώτσιος, project manager και περιβαλλοντολόγος, Δημήτριος Λεμονάκης, Facilitator και σύμβουλος επιχειρήσεων.

    Για την μεγάλη επιτυχία, απευθύνουμε ευχαριστίες στον πρόεδρο, κ. Γ. Ζηκόπουλο, ο οποίος εξασφάλισε για το Σύνδεσμό μας και τα Μέλη του:

    1. Τη συμμετοχή του Europalso στο Πολυσυνέδριο, με τους 50.000 επισκέπτες, επιχειρηματίες.
    2. Τη δωρεάν παροχή των καλύτερων αιθουσών για τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας.
    3. Την προβολή στους χιλιάδες των επισκεπτών του Πολυσυνεδρίου, του Europalso και των υπηρεσιών του, των ΚΞΓ Europalso, των εξετάσεων ESB και EUROPALSO και κυρίως του μηνύματος της Συνεργατικής Μάθησης στην τάξη.

    Ο Πρόεδρος έκλεισε την εκδήλωση εκφράζοντας την ευχή και επιθυμία του η συγκεκριμένη εκδήλωση να καταστεί ετήσιος θεσμός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων