fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

    ΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 

    Συνάδελφοι,

    Με απόφασή της, η οποία δημοσιεύτηκε χθες, 21 Οκτωβρίου, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε δίκαιο να επιβάλει σύσταση και όχι χρηματικό πρόστιμο στον Σύνδεσμό μας, αξιολογώντας, κατά την προσωπική άποψή μας, και τις ιδιαίτερες συνθήκες της καλόπιστης συμπεριφοράς του Συνδέσμου στο πλαίσιο του διενεργηθέντος αυτεπάγγελτου ελέγχου της Επιτροπής σε φροντιστήρια και ενώσεις φροντιστηρίων ξένων γλωσσών.

    Επισημαίνουμε ότι ο Σύνδεσμός μας συμμορφώθηκε προς όλες τις υποδείξεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού και δεσμεύεται για την τήρηση των κανόνων ανταγωνισμού, κυρίως σε ότι αφορά την απόλυτα ελεύθερη διαμόρφωση διδάκτρων και την ελευθερία των μελών του να συμμετέχουν σε όποιες εξετάσεις γλωσσομάθειας επιθυμούν.

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την αυξημένη συμμετοχή τους στις κρίσιμες Γεν. Συνελεύσεις.

    Συγχαίρουμε, επίσης, τον αξιότιμο κ. Ι. Λιναρίτη, τον δικηγόρο που χειρίστηκε την υπόθεσή μας. Τον ευχαριστούμε δε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε καθώς και για την ανεκτίμητη συμβολή του στην προσπάθεια ανάδειξης της αλήθειας ότι, δηλαδή, ο Σύνδεσμος σέβεται στην ουσία τους κανόνες και τις αρχές του υγιούς και ελεύθερου ανταγωνισμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    Προηγούμενο άρθρο
    Επόμενο άρθρο
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων